Bilatu
Sartu
  • izan HITZAKIDE
  • nor gara
  • zozketak
  • eskaintzak
  • denda
  • hemeroteka
Bilatu
  • Albisteak
    • Gaiak
      • Aisia
      • Ekonomia
      • Euskara
      • Gizartea
      • Hirigintza
      • Ingurumena
      • Jaiak
      • Kirola
      • Kultura
      • Politika
      • Udala
      • Orokorra
    • Herriak
      • Errenteria-Orereta
      • Lezo
      • Oiartzun
      • Pasaia
    • Generoak
      • Albisteak
      • Editorialak
      • Elkarrizketak
      • Erreportajeak
      • Iritzia
      • Kronikak
      • Publirreportajeak
  •  Multimedia
    • Argazkiak
    •  Bideoak
  • Agenda
    • Zerrenda
    • Hilabetea
    • Agendan parte hartu
  • Zozketak
  • Eskaintzak
  • Denda
  • ADIMEN ARTIFIZIALA
  • Zerbitzu gida
  • Nor gara
  • Argitalpen politika
  • Aniztasun politika
  • Pribatutasun politika
  • Cookieak
  • izan HITZAKIDE
  • nor gara
  • zozketak
  • eskaintzak
  • denda
  • hemeroteka
Sartu
Gizartea

[Galeria] Euskaldarrak izan da onena

Euskaldarrak elkarteko sukaldariek prestatu zuten platerik goxoena. Hala erabaki du epaimahaiak, eta horrenbestez etxean gelditu da Euskaldarrak elkarteak antolatzen duen erakuste gastronomikoaren sari nagusia.

Jose Luis eta Ibai Karrera aita-semeak Mikelazulo garaikurrarekin.
Ikerne Zarate Gartziarena
Errenteria-Orereta
2019/04/23

Euskaldarrak elkarteko sukaldariek prestatu zuten platerik goxoena. Hala erabaki du epaimahaiak, eta horrenbestez etxean gelditu da Euskaldarrak elkarteak antolatzen duen erakuste gastronomikoaren sari nagusia. Jose Luis eta Ibai Karrera aita-semeak prestatutako platera izan da onena. Tanta-ilar, gorringo ondua, erretako tipula esfera eta plankton kurruskariz lagundutako legatz takoa prestatu zuten Karreratarrek eta Mikelazulo garaikurra eskuratu.

Bigarren saria Niessen elkartearentzat izan zen. Bertako sukaldari Agustin Makazaga eta Fernando Lopetegik, azalore eta patata kremaz lagundutako Niessen elkarte erako muturrak prestatu zituzten. Lehenengo bi sariak Errenteria-Oreretan gelditu ziren, hirugarrena berriz, Oiartzungo Aldeguna elkarteak eskuratu zuen.  Eustaki Azpiroz eta Joxe Mari Gezalak Itsasoko gutiziak baratzeko malkoekin platera prestatu zuten.

Laugarren saria Errenteria-Oreretako Bi Errota elkartearentzat izan da.  Ruben Salvador eta Richard M Viejok boniato apardun isats kurruskaria prestatu zuten. Elkartearen Plater Bereziaren saria Txintxarri elkarteko Gemma Mariezkurrena eta Kandido Astudppik irabazi zuten prestatutako berdel marmitakoarekin, eta kalitate-prezioa harreman onena duen plateraren saria, berriz, Donibaneko Yola elkartearentzat izan zen. Carlos Hernandezek eta Javier Salaberriak zapo medailoiak itsaski gisatu gainean prestatu zituzten.

Euskaldarrak Elkartearen Erakusketa Gastronomikoaren sari banaketa
Euskaldarrak Elkartearen Erakusketa Gastronomikoaren sari banaketa
Euskaldarrak Elkartearen Erakusketa Gastronomikoaren sari banaketa
Euskaldarrak Elkartearen Erakusketa Gastronomikoaren sari banaketa
Euskaldarrak Elkartearen Erakusketa Gastronomikoaren sari banaketa
Euskaldarrak Elkartearen Erakusketa Gastronomikoaren sari banaketa
Euskaldarrak Elkartearen Erakusketa Gastronomikoaren sari banaketa
Euskaldarrak Elkartearen Erakusketa Gastronomikoaren sari banaketa
Euskaldarrak Elkartearen Erakusketa Gastronomikoaren sari banaketa
Euskaldarrak Elkartearen Erakusketa Gastronomikoaren sari banaketa
Euskaldarrak Elkartearen Erakusketa Gastronomikoaren sari banaketa
Euskaldarrak Elkartearen Erakusketa Gastronomikoaren sari banaketa

Azken berriak

Harpidetu zaitez gure buletin irekira!
Astekarko eduki nagusiak, asteko albiste ikusienak, martxan ditugun zozketa eta egitasmoak, asteburuko egitarauen agenda eta askoz gehiago!
Ostiralero zure posta elektronikoan.

Harpidetu

Datuak ondo jaso dira. Eskerrik asko.

Izen-abizenak eta posta elektronikoa sartu behar dira.

Posta elektronikoak ez du formatu zuzena.

Arazo bat gertatu da eta ezin izan da izena eman. Jarri gurekin harremanetan mesedez eta barkatu eragozpenak (Akatsaren kodea:).



Zerbitzu Gida

 

 

Agenda

Eguraldia

Iturria:tiempo.com

Azken 7 egunetako irakurrienak

 

 

Azken berriak

Harpidetu zaitez gure buletin irekira!
Astekarko eduki nagusiak, asteko albiste ikusienak, martxan ditugun zozketa eta egitasmoak, asteburuko egitarauen agenda eta askoz gehiago!
Ostiralero zure posta elektronikoan.

Harpidetu

Datuak ondo jaso dira. Eskerrik asko.

Izen-abizenak eta posta elektronikoa sartu behar dira.

Posta elektronikoak ez du formatu zuzena.

Arazo bat gertatu da eta ezin izan da izena eman. Jarri gurekin harremanetan mesedez eta barkatu eragozpenak (Akatsaren kodea:).

  • 943 34 03 30
  • oarsobidasoa@hitza.eus
  • Irun kalea 8, Errenteria-Orereta 20100
  • Nor gara
  • Argitalpen politika
  • Aniztasun politika
  • Pribatutasun politika
  • Cookieak
Babesleak:
Hasi saioa HITZAkide gisa

Saioa hasten baduzu, HITZAkide izatearen abantailak baliatu ahal izango dituzu.

HITZAkide naiz, baina oraindik ez dut kontua sortu SORTU KONTUA

Zure kontua ongi sortu da.

Hemendik aurrera, zure helbide elektronikoarekin eta pasahitzarekin konektatu ahal zara, HITZAkide izatearen abantaila guztiak baliatzeko.

Sartutako datuak ez dira zuzenak.
Zure kontua berretsi gabe dago.
 
 
 
(Pasahitza ahaztu duzu?)
 
 
SARTU
 
Pasahitz berria ezarri da eta zure helbide elektronikora bidali da.
Sartutako datuak ez dira zuzenak.
 
(Identifikatu)
 
 
 
 
BIDALI
 

Ezagutu HITZAkide izatearen abantailak eta aukeratu HITZAkide izateko gustuko modalitatea

HITZAkide izan nahi dut
Aldatu zure pasahitza
Pasa hitza ondo aldatu da.
 
 
 
 
 
 
 
Aldatu
 
Oraindik ez zara HITZAkide?

Tokiko informazioa profesionaltasunez eta euskaratik, modu librean kontatzea da gure eginkizuna. Horretarako zure ekarpena beharrezkoa da, eta ongi maitatzeko modurik zintzoena da HITZAkide egitea.

Ezagutu HITZAkide izatearen abantailak eta aukeratu HITZAkide izateko gustuko modalitatea.

HITZAkide izan nahi dut

Tokiko informazioa profesionaltasunez eta euskaratik, modu librean kontatzea da gure eginkizuna. Horretarako zure ekarpena beharrezkoa da, eta ongi maitatzeko modurik zintzoena da HITZAkide egitea.