Bilatu
Sartu
  • izan HITZAKIDE
  • nor gara
  • zozketak
  • eskaintzak
  • denda
  • hemeroteka
Bilatu
  • Albisteak
    • Gaiak
      • Aisia
      • Ekonomia
      • Euskara
      • Gizartea
      • Hirigintza
      • Ingurumena
      • Jaiak
      • Kirola
      • Kultura
      • Politika
      • Udala
      • Orokorra
    • Herriak
      • Errenteria-Orereta
      • Lezo
      • Oiartzun
      • Pasaia
    • Generoak
      • Albisteak
      • Editorialak
      • Elkarrizketak
      • Erreportajeak
      • Iritzia
      • Kronikak
      • Publirreportajeak
  •  Multimedia
    • Argazkiak
    •  Bideoak
  • Agenda
    • Zerrenda
    • Hilabetea
    • Agendan parte hartu
  • Zozketak
  • Eskaintzak
  • Denda
  • ADIMEN ARTIFIZIALA
  • Zerbitzu gida
  • Nor gara
  • Argitalpen politika
  • Aniztasun politika
  • Pribatutasun politika
  • Cookieak
  • izan HITZAKIDE
  • nor gara
  • zozketak
  • eskaintzak
  • denda
  • hemeroteka
Sartu
Gizartea

Itsaso zaporea izango da bihartik Hondarribian

Bertako arrantzaleen produktuak zabaldu eta promozionatu, eta egiten duten lana baloratzeko helburuarekin, Hondarribiko Ostalaritza Elkarteak, Udala eta Arrantzale Kofradiaren laguntzarekin, Hondarribia, itsaso zaporea jardunaldiak antolatu dituzte. Horrela, arrantza ohituta tradizionalak eta hegalaburra batez ere, babestu nahi dituzte. Bihar hasi eta datorren ekainaren 24a arte, Hondarribiko hamaika jatetxek dastatze afariak egingo dituzte, itsasoko produktuekin. Antxoa, hegaluzea eta hegalaburra landuko dute bereziki, eta gainera legatza eta txipiroia ere erabiliko dute . Hamaika jatetxe Arroka Berri, Sebastian, Jaizkibel Hotela, Abarka, Alameda, Kaialde, Sugarri, Mamutzar, Laia, Enbata eta Arraunlari jatetxeek parte hartuko dute Hondarribia, itsaso zaporea jardunaldietan, eta afarietan ere, ardo dastaketa egingo dute. Hogeita hamar upeltegitako berrogehi ardo ezberdin baina gehiago izango dira, eta hamar jatorrizko deitura. Hamaika afari hauez gain, hiriko tabernek pintxo dastaketa berezia egingo dute bi astez, eta Kanariar Uhartetara joateko bidaia zozketatuko dute. Horrela, pintxoa dastatuta zozketan parte hartzeko tiketa eskuratuko dute. Pintxoak ondorengo tabernetan emango dituzte: Ardoka, Enbata, Goxodenda, Gran Sol, Ignacio, Kaiaharra, La Hermandad, Txantxangorri, Yola Berri, Batzoki eta Antxiña. Iniziatibaren helburua garbia da, eta gastronomi ikuspuntua alde batera utzita, arrantzaleen lana babestu nahi dute. Hondarribia, itsaso zaporea jardunaldien lehengo afaria bihar egingo dute Arroka Berri jatetxean eta afariak 50 euroko kostua izango du. Gaurko afarian, Getariako [...]

hondarribiko hitza
Oarsoaldea
2011/06/07

Bertako arrantzaleen produktuak zabaldu eta promozionatu, eta egiten duten lana baloratzeko helburuarekin, Hondarribiko Ostalaritza Elkarteak, Udala eta Arrantzale Kofradiaren laguntzarekin, Hondarribia, itsaso zaporea jardunaldiak antolatu dituzte.

Horrela, arrantza ohituta tradizionalak eta hegalaburra batez ere, babestu nahi dituzte.
Bihar hasi eta datorren ekainaren 24a arte, Hondarribiko hamaika jatetxek dastatze afariak egingo dituzte, itsasoko produktuekin. Antxoa, hegaluzea eta hegalaburra landuko dute bereziki, eta gainera legatza eta txipiroia ere erabiliko dute .

Hamaika jatetxe
Arroka Berri, Sebastian, Jaizkibel Hotela, Abarka, Alameda, Kaialde, Sugarri, Mamutzar, Laia, Enbata eta Arraunlari jatetxeek parte hartuko dute Hondarribia, itsaso zaporea jardunaldietan, eta afarietan ere, ardo dastaketa egingo dute. Hogeita hamar upeltegitako berrogehi ardo ezberdin baina gehiago izango dira, eta hamar jatorrizko deitura.

Hamaika afari hauez gain, hiriko tabernek pintxo dastaketa berezia egingo dute bi astez, eta Kanariar Uhartetara joateko bidaia zozketatuko dute. Horrela, pintxoa dastatuta zozketan parte hartzeko tiketa eskuratuko dute. Pintxoak ondorengo tabernetan emango dituzte: Ardoka, Enbata, Goxodenda, Gran Sol, Ignacio, Kaiaharra, La Hermandad, Txantxangorri, Yola Berri, Batzoki eta Antxiña. Iniziatibaren helburua garbia da, eta gastronomi ikuspuntua alde batera utzita, arrantzaleen lana babestu nahi dute.

Hondarribia, itsaso zaporea jardunaldien lehengo afaria bihar egingo dute Arroka Berri jatetxean eta afariak 50 euroko kostua izango du. Gaurko afarian, Getariako Ameztoy upeltegiko txakolina eta ardo arroxa, eta Errioxako Luberri bodegako ardoa izango dute aukeran.

Azken berriak

Harpidetu zaitez gure buletin irekira!
Astekarko eduki nagusiak, asteko albiste ikusienak, martxan ditugun zozketa eta egitasmoak, asteburuko egitarauen agenda eta askoz gehiago!
Ostiralero zure posta elektronikoan.

Harpidetu

Datuak ondo jaso dira. Eskerrik asko.

Izen-abizenak eta posta elektronikoa sartu behar dira.

Posta elektronikoak ez du formatu zuzena.

Arazo bat gertatu da eta ezin izan da izena eman. Jarri gurekin harremanetan mesedez eta barkatu eragozpenak (Akatsaren kodea:).

Zerbitzu Gida

 

 

Agenda

Eguraldia

Iturria:tiempo.com

Azken 7 egunetako irakurrienak

 

 

Azken berriak

Harpidetu zaitez gure buletin irekira!
Astekarko eduki nagusiak, asteko albiste ikusienak, martxan ditugun zozketa eta egitasmoak, asteburuko egitarauen agenda eta askoz gehiago!
Ostiralero zure posta elektronikoan.

Harpidetu

Datuak ondo jaso dira. Eskerrik asko.

Izen-abizenak eta posta elektronikoa sartu behar dira.

Posta elektronikoak ez du formatu zuzena.

Arazo bat gertatu da eta ezin izan da izena eman. Jarri gurekin harremanetan mesedez eta barkatu eragozpenak (Akatsaren kodea:).

  • 943 34 03 30
  • oarsobidasoa@hitza.eus
  • Irun kalea 8, Errenteria-Orereta 20100
  • Nor gara
  • Argitalpen politika
  • Aniztasun politika
  • Pribatutasun politika
  • Cookieak
Babesleak:
Hasi saioa HITZAkide gisa

Saioa hasten baduzu, HITZAkide izatearen abantailak baliatu ahal izango dituzu.

HITZAkide naiz, baina oraindik ez dut kontua sortu SORTU KONTUA

Zure kontua ongi sortu da.

Hemendik aurrera, zure helbide elektronikoarekin eta pasahitzarekin konektatu ahal zara, HITZAkide izatearen abantaila guztiak baliatzeko.

Sartutako datuak ez dira zuzenak.
Zure kontua berretsi gabe dago.
 
 
 
(Pasahitza ahaztu duzu?)
 
 
SARTU
 
Pasahitz berria ezarri da eta zure helbide elektronikora bidali da.
Sartutako datuak ez dira zuzenak.
 
(Identifikatu)
 
 
 
 
BIDALI
 

Ezagutu HITZAkide izatearen abantailak eta aukeratu HITZAkide izateko gustuko modalitatea

HITZAkide izan nahi dut
Aldatu zure pasahitza
Pasa hitza ondo aldatu da.
 
 
 
 
 
 
 
Aldatu
 
Oraindik ez zara HITZAkide?

Tokiko informazioa profesionaltasunez eta euskaratik, modu librean kontatzea da gure eginkizuna. Horretarako zure ekarpena beharrezkoa da, eta ongi maitatzeko modurik zintzoena da HITZAkide egitea.

Ezagutu HITZAkide izatearen abantailak eta aukeratu HITZAkide izateko gustuko modalitatea.

HITZAkide izan nahi dut

Tokiko informazioa profesionaltasunez eta euskaratik, modu librean kontatzea da gure eginkizuna. Horretarako zure ekarpena beharrezkoa da, eta ongi maitatzeko modurik zintzoena da HITZAkide egitea.