Bizirik jarraitu nahi dute
Errenteria-Oreretako ostalaritza establezimendu batzuk baimenduta dagoen aktibitate bati heldu diote: etxera banatzeko, edota establezimenduan jaso eta etxean jateko kozinatzen hasi dira.
Ostalaritza bihurtu da pandemiaren bigarren oldarraldian zigortuenetako sektoreetako bat. Ateak itxi edo berrasmatu; beste biderik ez dute. Errenteria-Oreretako ostalaritza establezimendu batzuk baimenduta dagoen aktibitate bati heldu diote: etxera banatzeko, edota establezimenduan jaso eta etxean jateko kozinatzen hasi dira. Orain elkartu, eta sare sozialetan zabaltzen ari dira beren eskaintza herritarrek beraiengana jo dezaten, eta horrela, pandemiaren bigarren oldarraldi honetatik onik atera ahal izateko.
Kozinatzeko denborarik edo gogorik ez dutenentzat, edota besterik gabe, herriko saltoki horiei elkartasuna erakutsi nahi dietenentzat, hamar establezimendu aukeran.
Zerrenda, honakoa:
- Aker Kafe: bazkariak eta afariak, lokalean jaso behar dira. Eskaintza osoa hemen kontsulta daiteke, eta eskaerak berriz 943 902 089 telefono zenbakira deituta egin behar dira.
- Gaztelu Ostatua: Bazkari eta gosariak, lokalean jaso behar dira eta etxera ere eramaten dute . Karta osoa, hemen, eta eskaerak 943 511 084 telefono zenbakira deituta egin behar dira.
- Frida Cafeteria Taqueria: bazkariak eta afariak, lokalean jaso behar dira. Eskaintza: Razioak eta janari mexikarra. Eskaerak 943 570 426 edo 747 409 993telefono zenbakira deituta egin behar dira
- Zamalbide: bazkariak lokalean jaso behar dira. Eskaintza osoa hemen kontsulta daiteke, eta eskaerak berriz 943 519 001 edo 664 138 220 telefono zenbakira deituta egin behar dira.
- Gamon 14: bazkariak eta afariak, lokalean jaso behar dira. Eskaintza osoa hemen kontsulta daiteke, eta eskaerak berriz 943 577 035 edo 688 778 299 telefono zenbakira deituta egin behar dira.
- Xera Gastroteka: Just Eat aplikazio bidez.
- Zuzen: Just Eat aplikazio bidez.
- Iratxo: bazkariak eta afariak, lokalean jaso behar dira. Eskaintza osoa hemen kontsulta daiteke, eta eskaerak berriz 632 518 724 telefono zenbakira deituta egin behar dira.
- Txiki Tako taqueria: bazkariak eta afariak, lokalean jaso behar dira. Eskaintza osoa hemen kontsulta daiteke, eta eskaerak berriz 943 966 275 telefono zenbakira deituta egin behar dira.
- Bar Las Cazuelas: Lokalean jaso behar dira. Eskaintza osoa hemen kontsulta daiteke, eta eskaerak berriz 943 511 046 telefono zenbakira deituta egin behar dira.
- Cruh: Arditurri kalea, 1.
- David: Donostia kalea, 9. Telefono zenbakia: 943 521 162.
- Gailur: Maria Lezo kalea, 17. Telefono zenbakiak: 943 048 384/649 702 841.
- KB: Gamon Zumardia. Telefono zenbakia: 615 734 420.
- Lantxeta taberna: Pontika kalea, 14; 688 859 227.
- La Parra riojana: Donosti kalea,7; 658 724 071.
- Maite taberna: Gamon Zumardia, 2; 943 516 392.
- Maritxu Taberna: Kapitain Enea 22; 943 511 068/ 671 333 921.
- Mikel Taberna: Arditurri, 11; 674 372 165.
- Portu: Santa Klara, 19; 943 903 546/687 828 947.
- Otaku: Nafarroa etorbidea, 59; 943 504 245.
- Beraun auzo elkartea: Aita Donostia,8; 943 340 361.
- Taandori Taste: Ikutza Kortsarioa,5; 943 009 999. Just Eat.
- Eder: Galtzaraborda etorbidea 101; 943 126 666/648 656 395.
- Kaputxinoak taberna: Sorgintxulo 11; 943 340 700.
- Xibero: Santa Klara 2; 943 525 844.
- Zubia: Gabierrota ibilbidea 3; 943 115 272.
- Zuketz: Xenpelar kalea 1; 639 744 552.
- Zuzen Pub: Tulle kalea 2; Just Eat.